11.8 C
Knokke-Heist

Ga fit en gezond het najaar in en doe mee met HALT2Diabetes

Wil jij jouw gezondheid een boost geven en je risico op diabetes type 2 verminderen? Doe dan nu mee aan HALT2Diabetes in Knokke-Heist!
Diabetes is een chronische aandoening waarbij je bloedsuikergehalte te hoog is. 1 op de 10 volwassen in ons land heeft diabetes. In tegenstelling tot type 1 diabetes, kan je type 2 diabetes voor een groot deel voorkomen via een Gezonde Leefstijl (voldoende bewegen, gezond eten, niet roken, gezond gewicht). Bovendien maakt een gezond(er) leven je weerbaarder voor het Corona virus. Goed nieuws dus!
Daarom zet Knokke-Heist samen met de Diabetes Liga de schouders onder het project HALT2Diabetes (www.HALT2Diabetes.be). Via HALT2Diabetes worden 45plussers met een mogelijks verhoogd risico op type 2 diabetes opgespoord en begeleid naar een gezonde levensstijl.
Schrijf je in voor de gratis infosessie over HALT2Diabetes op woensdagavond 14 september 2022
Doe mee aan de gratis infosessies HALT2Diabetes en kom alles te weten over gezonder leven, hoe je diabetes type 2 kan voorkomen, wat jouw risico is op diabetes type 2 en hoe je kan deelnemen aan de gratis groepssessies Gezonde Voeding op Verwijzing in Knokke-Heist.
Wat en waar?
Woensdagavond 14 september van 20 tot 21 uur.
Gratis infosessie in CC Scharpoord, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist.
Onder professionele begeleiding van endocrinologe Dr. Trenson en diëtistes Lisa en Katia.
Schijf je in via https://diabetesliga1.typeform.com/to/YCOmaSju
Meer informatie? Mail naar info@dietistelisatavernier.be of bel naar M 0474 65 54 66 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen