9.9 C
Knokke-Heist

Ga mee op uitstap naar Rijsel en Roubaix

Er is weer iets opmerkelijks aan de horizon! Het Cultuurcentrum van Knokke-Heist organiseert op dinsdag 28 februari een uitstap naar de opwindende steden Rijsel en Roubaix. Deze dag zal je vol verrassingen zitten, vol met historische bezienswaardigheden, verrukkelijke verhalen en unieke kunst. Dit is een uitstap die je niet mag missen!

Begeef je onder leiding van gids Ann Reynaert door het hart van Rijsel, een levendige stad met veel bezienswaardigheden en monumenten. Luister naar leuke feiten en anekdotes over het dagelijks leven en ontdek de geschiedenis van de stad. Na de middagpauze neemt een professionele gids je mee doorheen de uitzonderlijke tentoonstelling “Zoektocht naar Harmonie van Aristide Maillol” in het museum La Piscine in Roubaix. Deze tentoonstelling schept een nieuw beeld van de beeldhouwer Aristide Maillol en toont een overvloed aan werken, variërend van beeldhouwwerken tot schilderijen, keramiek, borduurwerk, decoratieve kunstobjecten, tekeningen en gravures.

Dit is een onvergetelijke dag vol kunst, cultuur en vermaak. Je ontdekt nieuwe dingen en beleeft bijzondere momenten. Trek snel je stoute schoenen aan en ga mee op deze sensationele uitstap!

Schrijf in 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen