1.8 C
Knokke-Heist

Geef eens een Damse cadeaubon tijdens de feestdagen

Heeft nog geen geschenk voor de feestdagen? Dan is de Damse cadeaubon misschien de ideale oplossing. De bon bestaat in 3 versies: 5, 10 en 25 euro. Het maakt dus niet uit hoeveel u wenst te geven of wilt krijgen.

U kunt met de cadeaubon terecht bij meer dan 70 Damse ondernemers. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het ermee kopen of betalen.

Brood en banket, vlees en charcuterie, kaas en zuivel, lokale bieren en gerstenat van verder weg, frisse en hartverwarmende dranken, groeten en fruit, fairtradeproducten en voeding allerhande.

Interieur

Bent u toe aan een nieuw interieur? Koop dan meubelen en designproducten, decoratie voor binnen of op uw terras, bloemen en planten of iets in keramiek. Of misschien wel een nieuw schilderij of verf voor op uw muren. Achter de perfecte gevel van uw huis schuilt een interieur met domoticasnufjes, de ideale verlichting en handige toestellen. Uw tuin is na een onderhoudsbeurt klaar voor een feestje met een muziekje erbij.

Wilt u het allemaal zelf doen, dan koopt u met uw cadeaubonnen klusgerief. En bent u daarna moe, trakteer uzelf dan op een relaxerende massage of een opbeurend gesprek. Of ga gezellig op restaurant of naar de frituur. U boekt zo een afspraak met uw nieuwe gsm of computer via een netwerk dat tiptop in orde is. U wilt natuurlijk netjes gekleed gaan en proper gekapt zijn en aan handen en voeten verzorgd voor de dag komen. Dan koopt u kledij, juwelen, schoenen en zorgt u voor een nieuw kleurtje of krullen in uw haar. En als u dan toch netjes bent, laat u dan eens fotograferen. Samen met uw verzorgde hond.

Auto, of paardenkoets?

Hebt u nog energie over, dan is een sessie fitness ideaal. Of u kunt uw nieuwe fiets showen op een ritje door Damme. Liever met de auto? Dan graag helemaal in orde, proper gewassen en opgeblonken en met blitse accessoires gepimpt. En uiteraard goed verzekerd. Laat u zich liever voeren, boek dan een ritje met de paardenkoets. En slaap onderweg eens uit in een bed & breakfast of een vakantiehuis. Vergeet niet te stoppen voor een ijsje en weet dat er voor elke picknick een geschikte pot bestaat. Onderweg hebt u vast en zeker het blinkende erf- en stalgereedschap en de gezonde dieren van de Damse landbouwers opgemerkt.

Hebt u met de vele bonnen een beetje overdaad gedaan? De apotheek weet raad. Of anders is een nieuwe rits in uw kledingstuk ook een oplossing. U doet het in een handomdraai zelf met een naaimachine in goede conditie.

Met uw Damse cadeaubonnen kan het echt allemaal.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen