Home Cultuur Geen reclame meer voor “Light ART”

Geen reclame meer voor “Light ART”

Het festival “Light ART” start nu zaterdag. Dat is het moment waarop er voor de eerste keer weer shoppers naar onze gemeente zullen komen.

Schepen Piet De Groote (Gemeentebelangen) denkt zelf niet dat het zo’n vaart zal lopen. “Ik denk eerst en vooral dat het een heel ander festival is. We komen deze middag al samen om na te denken over extra maatregelen. Alle reclame, ook op sociale media, is al stopgezet.” 

3 REACTIES

  1. Geen reclame meer ik denk van niet nu dit in alle kranten komt te staan dat er geen reclame meer gaat gemaakt worden. Ook op internet, Focus TV enz komen deze berichten nu.

    • Ik ben volledig akkoord. Als je geen reclame wilt maken zwijg er dan in alle talen over want toestanden zoals we in grote steden gezien hebben moeten we absoluut zien te vermijden. Als de vaccins hun werk doen kunnen we er volgend jaar weer met volle teugen van genieten. Nu is het echter nog een beetje te vroeg om al victorie te kraaien.

  2. “Geen reclame meer”? Gisterenavond in het journaal laat op één een hele reportage. Vandaag in “de Zondag”” een volle bladzijde. Wat als het vanavond of volgend weekend toch overvol loopt van kijklustigen? “Wir haben es nicht gewüsst?”

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers