18.2 C
Knokke-Heist

Gemeente Sluis zet alles op alles voor een efficiënt parkeerbeleid

De gemeente Sluis is bezig met het herzien van haar parkeerbeleid en neemt drastische stappen om een verbeterde en efficiënte oplossing te vinden. Het digitaliseren van het vergunningensysteem is slechts het begin van de vele maatregelen die zij willen nemen.

De gemeente heeft aangegeven dat er beleidskeuzes gemaakt worden over wie, waar en wanneer mag parkeren en welke voorwaarden en tarieven hieraan verbonden zijn. Om deze beslissingen goed te kunnen onderbouwen, laat de gemeente een parkeeronderzoek uitvoeren. Het onderzoek zal bestaan uit het meten van de parkeercapaciteit, parkeerdruk, parkeerduur en het parkeermotief. Het onderzoek zal in zowel het laag- als hoogseizoen worden uitgevoerd om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen.

Ben jij benieuwd naar de uitkomsten van het parkeeronderzoek en wat dit betekent voor jouw parkeergedrag? Heb je vragen over het parkeeronderzoek? Ga dan naar onze website: https://www.gemeentesluis.nl/…/Parkeeronderzoek_2023. Hier vind je meer informatie, veel gestelde vragen en antwoorden.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen