zaterdag, februari 24, 2024
HomeCultuurGentse Amandi Consort Brengt Kerstmagie naar Ramskapelle op 9 December

Gentse Amandi Consort Brengt Kerstmagie naar Ramskapelle op 9 December

Op zaterdag 9 december 2023 om 17.00 uur brengt het Amandi Consort, onder leiding van Patrick Moeyaert, kerstmagie naar de sfeervolle Sint-Vincentiuskerk in Ramskapelle. Dit hartverwarmende kerstconcert is een perfecte gelegenheid om in de kerstsfeer te komen.

Patrick Moeyaert, een gerenommeerde dirigent uit Knokke-Heist, heeft al meerdere succesvolle concerten op zijn naam staan. Recentelijk leidde hij het Cantic@Mare Ensemble in de Sint-Margaretakerk en vorig jaar trok hij veel publiek met een intiem winterconcert. Zijn groeiende bekendheid in Knokke-Heist maakt dit kerstconcert een niet te missen evenement.

Dit jaar werkt het Amandi Consort samen met het strijkkwintet Gustav onder leiding van Siewald Degraeve, pianiste Hanne Van Gastel en trompettisten Warre Dendievel en Kristof Fonteyn. Het repertoire omvat een mix van traditionele, hedendaagse en feestelijke Renaissance kerstliederen. Bovendien nodigt het concert publiek uit om mee te zingen met enkele geliefde Vlaamse kerstliedjes.

Dit concert belooft een prachtige start van de kerstperiode te zijn, waarbij dirigent, koor en orkest samenwerken om een onvergetelijke avond te creëren. Kaarten voor dit sfeervolle evenement zijn nu verkrijgbaar. Reserveren kan via 0487 80 40 06 of amandi.consort@gmail.com. Mis deze unieke kans niet om de kerstsfeer in het hart van Ramskapelle te ervaren.