12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Geslaagde Feestelijke Rommelmarkt Stationsplein Heist

Krantenwinkel “t Gazetje en café Terminus beide gelegen op het stationsplein te Heist slaan de handen in elkaar om samen een grote rommelmarkt in te richten op het Stationsplein en de aangrenzende straten.

De eerste editie was meteen een schot in de roos en de vele standhouders konden rekenen op zeer veel bezoekers die van ’s morgens te ’s avonds de rommelmarkt konden bezoeken.

Ook de Feitelijke Vereniging Heistevents werd aangesproken om de organisatoren bij te staan voor een muzikaal gedeelte; er werd namelijk voor het café een podium opgesteld waar vanaf 13h30 in de namiddag Jacco Ricardo er al zorgde voor de nodige ambiance voor het publiek.

Hij trakteerde er met gekende schlagers en meezingers en kon zeker het talrijke publiek bekoren. Marcel de 13 de bracht daarna als one man het publiek een wijde waaier van onvergetelijke nummers uit vervlogen tijden. Het goed opgewarmde publiek die onder de stralende zomerzon zat te genieten kreeg dan nog een extra lokale coverband Tunes Borrowed voorgeschoteld die eveneens de nodige ambiance wist verder te zetten.

De organisatoren konden dan nog de avond afsluiten met een afterparty in café Terminus zelf en terugblikken op een meer dan geslaagde eerste editie. Dat het niet bij een eenmalig gebeuren gaat blijven hebben ze nu al beslist en ze stellen reeds de datum van zondag 23 juli 2023 voor om een volgende editie te organiseren. Op de foto de organisatoren van de rommelmarkt.

Schutz Franky

Fotoreportage Alain Donvez:

DSC_0001


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen