5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Geslaagde Sint-Barbaraviering bij brandweer Knokke-Heist

De brandweer van Knokke-Heist organiseerde onlangs hun jaarlijkse Sint-Barbara viering. Dit jaar vonden de festiviteiten plaats in restaurant Point de vue in Duinbergen. Naast de leuke sfeer en ambiance was er ook plaats om de brevetten, medailles en gepensioneerden in de kijker te zetten. Gilles Pottier, Sander Devlieger, Iljoschi Dauwens, Cedric Van Rie, Ward Crul en Clive Pauwaert mochten hun brevet B01 in ontvangst nemen.

Volgende brandweerlui werden vereremerkt:

  • Bailyu Patrick, ridder in de orde van Leopold II, 2017
  • De Groote Luc, Officier in de orde van Leopold II, 2017
  • De Langhe Marc, Gouden Palmen der Kroonorde, 2017
  • Merlevede Yves, Burgerlijke Medaille 2de klasse, 2019

De gepensioneerde spuitgasten Patrick Bailyu, Raf Snauwaert, Eric Pauwaert, Jean-Claude Vantorre, Erwin Lamote en Philippe Victor kregen niet alleen een mooi geschenk maar ook een uniek beeldje, ontworpen door onze plaatselijk kunstenaar André Woussen van Art Gallery Woussen op de Zeedijk in het Zoute. “Het was een uitermate geslaagde avond”, glundert maitre ceremonie & protocol Yves Merlevede.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen