zondag, april 21, 2024
HomeDammeGezellige Kerstmarkt met Diverse Activiteiten in en Rond de Kerk

Gezellige Kerstmarkt met Diverse Activiteiten in en Rond de Kerk

De kerstperiode komt tot leven met een bijzondere kerstmarkt in en rond de lokale kerk van Oostkerke (Damme). Deze gezellige markt, die een unieke kerstsfeer uitstraalt, biedt bezoekers een veelzijdige ervaring met tal van activiteiten en attracties.

Een van de hoogtepunten is de culinaire verwennerij. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke food & drinks, waaronder een traditioneel varken aan ’t spit dat ter plaatse wordt bereid. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke geur die over de markt zweeft, maar ook voor een authentieke kerstervaring.

Naast de culinaire hoogstandjes, biedt de kerstmarkt een scala aan geschenkartikelen. Van handgemaakte decoraties tot unieke kunstwerken, er is voor ieder wat wils. Dit maakt het de perfecte plek om dat speciale kerstcadeau te vinden.

Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken. Doedelzakspelers zorgen voor een traditionele sfeer terwijl ze tussen de kraampjes door lopen. In zaal de Beuterblomme is er een speciaal optreden van Jaco Ricardo, een lokaal bekende artiest wiens muziek zeker voor een feestelijke stemming zal zorgen.

De kerk zelf wordt omgetoverd tot een concertzaal, waar bezoekers kunnen genieten van sfeervolle kerstconcerten in een verwarmde omgeving. Dit biedt een unieke kans om de kerstmuziek in een bijzondere setting te ervaren.

Tot slot, voor wie van live muziek houdt, speelt de band Sounds Familiar in de Knotwilg. Deze band staat bekend om hun energieke optredens en zal ongetwijfeld zorgen voor een swingende afsluiting van de avond.

Deze kerstmarkt is niet alleen een plek voor lekker eten en mooie geschenken, maar ook een gelegenheid om samen te komen en te genieten van de kerstsfeer. Mis deze unieke ervaring niet en kom langs voor een onvergetelijke dag!