19.5 C
Knokke-Heist

Girlpower vol humor

Op vrijdag 3 maart 2023 om 20 uur staat Scharpoord met Roosje Pertz, Kristel Zweers en Laurien Vereecken in het teken van girlpower vol humor. Deze drie topcomediennes staan garant voor een avondje lachen, gieren en brullen. Een ideale activiteit voor een hilarische ladies night met je best friends forever!

Roosje Pertz
Roosje haar rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet tè braaf! Deze stand-up comedienne gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC!

Kristel Zweers
Kristel Zweers is dan weer één van de grappigste vrouwen van Nederland. Ze begon haar comedy carrière in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en België en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Van 2013 tot 2016 woonde Kristel in Singapore en wist haar succes in het Engels door te zetten. Ze toerde o.a. door India, Maleisië, Indonesië, en Australië. In 2016 bracht ze haar eerste Engelstalige show “Lost” naar de Fringe in Perth. The West Australian 2016: “Kristel Zweers is Lost in Perth but we found her @Fringeworld and so should you!” ” It’s uncensored, unapologetic and unpredictable.”

Laurien Vereecken
Laurien Vereecken is 27, miserabel en alleen, maar wel in stijl. Deze niet-zo-wilde boerendochter is geboren en getogen in Moerzeke, maar ruilde het platteland in voor de Gentse grootstad. Ze schrijft een blog die Sex & the Shitty heet, waar ze vooral veel drama maakt van niets, want ‘t is niet dat ze ooit effectief op dates gaat. Het grootste gemis in haar leven momenteel is een Wiener dog, en overduidelijke penismoppen laat ze graag aan zich voorbijgaan.
Prijs
€ 16
€ 13 KH Uitpas, – 26 jarigen, groepen 10 pers
Bestel jouw ticket

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen