donderdag, april 18, 2024
HomeCultuurGlimp 2024: Een Avond van Muzikale Magie in Zaal Ravelingen

Glimp 2024: Een Avond van Muzikale Magie in Zaal Ravelingen

Op 22 maart 2024 keert het muzikale spektakel Glimp terug naar Zaal Ravelingen. Na een sprankelende eerste editie nodigt Glimp je opnieuw uit voor een avond die je dagelijkse realiteit overstijgt, waar muziek en magie samensmelten tot een onvergetelijke ervaring.

Glimp 2024 belooft een avond te zijn vol mysterie en betovering. Terwijl de exacte details een goed bewaard geheim blijven, kun je rekenen op een programma dat je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen. Van de eerste noot tot de laatste echo, Glimp zal een reis zijn door een wereld vol muzikale wonderen, gebracht door getalenteerde artiesten en entertainers.

Voor de ongelooflijke prijs van slechts 8 euro, biedt Glimp een avond die zowel je geest als je ziel zal verrijken. Dit is niet zomaar een muziekevenement; het is een belofte van onverwachte verrassingen en hartverwarmende momenten, waarbij elke gast een deel van de magie wordt.

De verkoop van Early Bird-tickets start op 1 januari 2024. Bezoek www.knokke-heist.be/glimp om jouw plaats te verzekeren. Deze gelukkige vroege vogels kunnen zich verheugen op speciale extra’s tijdens het evenement – een kans die je niet mag missen!

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van Glimp 2024. Zet je wekker, koop je tickets, en bereid je voor op een avond die meer is dan een muziekshow – het is een ervaring die je zal koesteren. Deel je anticipatie en ervaringen op sociale media en nodig vrienden uit om mee te genieten van deze bijzondere avond.