12.5 C
Knokke-Heist

Goeste om mee te doen?

Heb jij een restaurant? Ken je Goeste al, de culinaire belevingsweek van Knokke-Heist? Na twee succesvolle edities organiseert Knokke-Heist ook dit najaar (van 3 tot 13 november 2022) opnieuw een culinaire week, in samenwerking met ELLE Eten. Dit jaar draait alles nog meer rond beleving.  

Tijdens Goeste kunnen bezoekers het culinaire aanbod van Knokke-Heist (her)ontdekken, van snackbar tot toprestaurant. Op deze manier steunen we de lokale horeca en plaatsen we graag Knokke-Heist in de kijker als koploper op gebied van gastronomische verwennerij.  

Van jullie, als restauranthouder verwachten we dat klanten tijdens deze periode (van 3 tot 13 november) een speciaal belevingsmenu van 3 gangen kunnen nuttigen. Maar beleving is dit jaar echt wel een must! Zo voorzie je een leuk extraatje voor de klant, waardoor ze hun bezoek aan jullie restaurant tijdens Goeste niet snel zullen vergeten. Dit kan gaan over een exclusieve kijk achter de schermen, livemuziek, showcooking, een persoonlijk woordje uitleg van de chef. Wees creatief en denk maar eens ‘out of the box’!  

We hopen op deze manier echt een verschil te creëren tussen klanten die de gewone menukaart bij jullie komen nuttigen en anderen die speciaal tijdens Goeste langskomen om jullie belevingsmenu te proeven en te ontdekken. Het menu moet elke dag geserveerd worden, behalve natuurlijk op jullie sluitingsdagen en dit aan een vaste prijs.  

De klant moet ook rechtstreeks via jullie eigen reserveringssysteem kunnen reserveren.  

Toerisme Knokke-Heist voorziet een brochure met een overzicht van alle deelnemende restaurants en je kan ook genieten van extra promotie via verschillende gemeentelijke kanalen.  

Het gemeentebestuur kijkt er in ieder geval enorm naar uit en hoopt te mogen rekenen op jullie participatie aan dit project. Geïnteresseerd? Inschrijven kan t.e.m. 31 augustus via deze link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen