1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Goud voor echtpaar Janssens – Cajot

Onlangs mochten Karl Janssens en Lieve Cajot klinken op hun vijftigste huwelijksverjaardag. Schepen Wittesaele feliciteerde het koppel met een champagnebox namens het gemeentebestuur.

Lieve en Karl leerden elkaar kennen in Antwerpen via de broer van Lieve. Hij en Karl studeerden beiden in ‘t Stad. Lieve is afkomstig uit Zichen-Zussen-Bolder (deelgemeente van Riemst) en Karl uit Antwerpen zelf.

Karl heeft een mooie carrière uitgebouwd in de petroleumsector. Hij heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt, waaronder in de Verenigde Staten en op het Afrikaanse continent. Tot ze naar het buitenland vertrokken werkte Lieve altijd in België. In het buitenland was het moeilijker voor haar om werk te vinden, al heeft ze wel in Los Angeles gewerkt in de nasynchronisatie (dubben) en in Afrika op de ambassade. Ook nu nog reist het koppel heel graag. Het koppel kreeg 2 kinderen, een zoon en een dochter, die in Londen centrum wonen met de kleinkinderen. Lieve en Karl gaan dan ook graag bij hen en de 4 kleinkinderen op bezoek.

Verder gaat het echtpaar graag uit eten en wandelen en fietsen ze graag. We wensen Lieve en Karl nog veel fijne reizen en uitstappen naar de kinderen toe! Proficiat met jullie jubileum.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen