11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Gouden huwelijksbootje voor John De Kegel en Marie-Claire Ceule 

Onlangs mochten John De Kegel en Marie-Claire Ceule 50 kaarsjes op hun huwelijkstaart uitblazen. Een gouden jubileum voor dit toffe echtpaar, proficiat! En dus feliciteerde schepen Demeyere hen namens het gemeentebestuur met een champagnebox. 

John en Marie-Claire zijn beiden afkomstig uit Aalst en leerden elkaar kennen op het bekendste event van Aalst: Aalst Carnaval. Marie-Claire was daar op 15 februari 1969 aanwezig met een gemeenschappelijke vriend die een oogje had op haar. Pech voor die vriend want het was John die met haar ging lopen! Dit powerkoppel kreeg twee zonen, Tim en Mathias, en via hen drie kleindochters: Tess, Sam en Fien. 

John had een eigen importzaak van teak-tuinmeubelen in Aalst. Marie-Claire was magistraat van de Raad van State in Brussel. In hun vrije tijd reist en leest het koppel graag. Hun oudste zoon, Tim, heeft een huis in de Provence waar het echtpaar ook graag heen trekt. Verder speelt John ook golf en fietst en wandelt hij graag. Knokke-Heist wenst hen nog vele gelukkige jaren samen! 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen