dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistGouden Jaren: Het Verhaal van Romain en Godelieve's 65 Jaar Samen

Gouden Jaren: Het Verhaal van Romain en Godelieve’s 65 Jaar Samen

In een wereld waar verandering de enige constante is, blijft de liefde tussen Romain De Paep en Godelieve Devoogdt een toonbeeld van tijdloze toewijding. Op 24 januari 2024 vieren ze hun 65-jarig huwelijksjubileum, een mijlpaal die de kracht en schoonheid van langdurige liefde belichaamt. Het gemeentebestuur vertegenwoordigd door schepen Bert De Brabandere ging het koppel onlangs al persoonlijk feliciteren bij hen thuis met dit briljanten jubileum.

Het was een avond in café London waar hun paden voor het eerst kruisten. Godelieve, fris van de cinema, was daar om iets te drinken. Voor Romain was het liefde op het eerste gezicht. Hij wist meteen: zij was de vrouw met wie hij zijn leven wilde delen. Hun liefde bloeide op en leidde tot een prachtig huwelijk.

Het echtpaar zegende de wereld met drie zonen, Christian, Luc en Dirk, die zich vestigden in Blankenberge, Heist en Sint-Pieters (Brugge). Hun familie groeide met negen kleinkinderen en zes achterkleinkinderen, met een zevende op komst. Romain, ooit een visser en later werkzaam bij Decloedt & Zoon, bracht veel tijd door op zee, terwijl Godelieve thuis de fort bewaakte.

Romain’s passie voor de zee bleef, zelfs na zijn pensioen, en hij genoot van vissen en houtsnijden. Samen verkenden ze Europa met hun mobilhome, een bewijs van hun onverzadigbare dorst naar avontuur en gezamenlijke ervaringen.

Het leven van Romain en Godelieve is een prachtige tapestry van liefde, toewijding en avontuur. Hun verhaal inspireert en herinnert ons eraan dat ware liefde de tand des tijds kan doorstaan. Terwijl we hen feliciteren met hun briljanten jubileum, moedigen we onze lezers aan om hun eigen verhalen van langdurige liefde te delen. Welke herinneringen koester jij die de tijd trotseerden?