15 C
Knokke-Heist

Gouden Jubileum: Van Consulaat in Manchester tot Gezinsgeluk in Knokke-Heist

Het was een dag van vreugde en herinneringen in Knokke-Heist, toen Paul Bogaerts en Hilda Van Steenberge hun gouden huwelijksverjaardag vierden. Schepen Nick Wenmaeckers, zorgde ervoor dat de viering niet onopgemerkt voorbij ging. Hij bracht de hartelijke felicitaties van het gemeentebestuur over en presenteerde het echtpaar met een luxueuze champagnebox.

Onverwacht verhinderd door de afwezigheid van de huisfotograaf, toonde de schepen zijn innovatieve kant door een selfie te nemen met het jubilerende koppel. Dit spontane moment weerspiegelde de hartelijke band tussen de gemeenschap en haar bewoners.

Paul en Hilda zijn de trotse ouders van twee kinderen, Nathalie en Olivier, en grootouders van vier kleinkinderen: Xavier, Etienne, Samuel en Naomi. Ondanks de fysieke afstand met hun gezin, die momenteel in het Verenigd Koninkrijk woont, blijft de verbinding sterk.

De fundering van hun sterke band werd gelegd in het consulaat van Manchester. Beiden dienden met toewijding in het Ministerie van Buitenlandse Zaken, waar Paul de functie van handelsattaché vervulde, terwijl Hilda de secretaresse was van de consul-generaal. In 1999, met de pensionering in zicht, kozen ze ervoor om terug te keren naar hun geliefde België.

Ondanks de reis van hun leven, vinden Hilda en Paul altijd tijd voor hun gezondheid en welzijn. Hilda, fervent fitnessliefhebber, en Paul, die veel zwemt en wandelt, dienen als inspiratie voor hun leeftijdsgenoten en de jongere generaties.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen