vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistGouden Jubileum van Georges en Joëlle: Een Liefdesverhaal Dat De Tijd Trotseert

Gouden Jubileum van Georges en Joëlle: Een Liefdesverhaal Dat De Tijd Trotseert

Op een zonnige dag in maart 1974, in het hart van de schilderachtige stad Westkapelle, beloofden Georges Rousseau en Joëlle Dezutter elkaar eeuwige trouw. Hun liefdesverhaal, dat vijf decennia overspant, is een prachtig voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde en toewijding. Ter ere van hun gouden huwelijksjubileum werden ze op 10 maart 2024 door burgemeester Jan Morbee en schepen Bert De Brabandere in de Zes Bochten hartelijk gefeliciteerd.

Dit bijzondere paar, ouders van dochter Stephanie en grootouders van kleindochter Morgane, heeft hun leven gewijd aan niet alleen elkaar, maar ook aan hun gemeenschap. Hun eerste ontmoeting, een moment dat voorbestemd leek, vond plaats in de gezellige sfeer van dancing El Torro in Damme. Georges, destijds kok in hotel Nelson, en Joëlle, werkzaam bij Delhaize op het Albertstrand, voelden direct een bijzondere connectie die de tand des tijds heeft doorstaan.

Joëlle’s passie voor vrijwilligerswerk in het woonzorgcentrum in Westkapelle en Georges’ actieve betrokkenheid bij het seniorenontmoetingscentrum de Sint-Joris, de mindermobielencentrale, en diverse ontmoetingsmomenten met senioren via het OCMW, benadrukken hun onwrikbare toewijding aan de lokale gemeenschap. Hun inzet heeft hen geliefd gemaakt bij velen en hun verhaal inspireert jong en oud.

Het gemeentebestuur, samen met de inwoners van Westkapelle, wenst Georges en Joëlle nog vele gelukkige en gezonde jaren samen. Hun levensverhaal is een stralend voorbeeld van hoe ware liefde en gemeenschapszin hand in hand gaan, en vormt een blijvende inspiratiebron voor ons allemaal.

Laten we samen het glas heffen op Georges en Joëlle, twee opmerkelijke mensen wiens liefde en toewijding aan elkaar en aan hun gemeenschap een gouden standaard zet voor ons allemaal. Proficiat Georges en Joëlle, op nog vele mooie jaren samen!