11.8 C
Knokke-Heist

Gouden voor Franky Vanden Berghe en Gilberte De Vloo  

Op 3 augustus 1972 stapten Franky Vanden Berghe en Gilberte De Vloo in het huwelijksbootje. Onlangs brachten schepenen Kris Demeyere en Anne Vervarcke-Pattyn bij hen thuis in de Paul Parmentierlaan de schriftelijke felicitaties over van het Koningshuis. Het echtpaar mocht namens het gemeentebestuur ook een champagnebox in ontvangst nemen. 

Franky en Gilberte hebben 2 kinderen: Stephan is de oudste en woont in Knokke. Frederik is gehuwd met Alexia Cuypers en heeft zich gesetteld in Wichelen. Ze hebben 3 kinderen: Elise (15 jaar), Pauline (14 jaar) en Juliette (10 jaar). Alle drie zijn het fervente scoutsgirls! 

Franky en Gilberte hebben elkaar leren kennen op een huwelijksfeest van familie. De bruid was familie van de kant van Franky, de bruidegom was een bloedverwant van Gilberte. 

Franky was stadsambtenaar in Brugge waar hij werkzaam was als diensthoofd van de dienst financiën belastingen. Gilberte was lerares plastische opvoeding en daarnaast ook zelfstandig textiel ontwerpster. 

Onze jubilarissen zijn definitief verhuisd vanuit Brugge naar Knokke-Heist in december 2019. Ze zijn hier komen wonen voor de rust en voor de talrijke wandelmogelijkheden. Gilberte houdt zich in haar vrije tijd bezig met schilderen en tekenen. Franky is de kok ten huize. Verder wandelen ze graag. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen