zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistGrandioze Opening van Silke Depovere's Beauty & Concept Store in Westkappelle

Grandioze Opening van Silke Depovere’s Beauty & Concept Store in Westkappelle

De creatieve en ondernemende Silke Depovere opent binnenkort haar eigen beauty en concept store in Westkappelle, gelegen op een prominente locatie aan de Dorpsstraat 81 A, direct naast de plaatselijke kerk. Na jaren van ervaring in de schoonheidssector, is Depovere klaar om haar veelzijdige passies onder één dak te presenteren.

Met een indrukwekkende achtergrond in nagelstyling, nail art, make-up, hairstyling en pedicure, biedt de nieuwe zaak een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Dit gecombineerd met een unieke conceptstore waar klanten niet alleen verzorgingsproducten en kleding kunnen vinden, maar ook exclusieve, door Depovere zelfgemaakte juwelen in polymeerklei en decoratieve artikelen in epoxy.

De feestelijke opening staat gepland voor vrijdag 24 november 2023, van 18.00 tot 21.00 uur, en zal vervolgd worden op zondag 26 november van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van een gastvrij onthaal met een glaasje en een hapje, en ontvangen bovendien een waardebon voor een behandeling naar keuze in de nieuwe salon.

Deze opening belooft een showcase te worden van Depovere’s expertise en creativiteit, en wordt een niet te missen evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in schoonheidsverzorging en unieke lifestyle producten. Met haar passie en toewijding voor het vak is Silke Depovere vastbesloten om een nieuwe standaard te zetten in de lokale schoonheids- en retailsector.