vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistGratis Digitale Hulp Bij Bibliotheek De Buze in Heist

Gratis Digitale Hulp Bij Bibliotheek De Buze in Heist

Op maandag 18 december 2023 biedt de gemeentelijke openbare bibliotheek Knokke-Heist een unieke gelegenheid voor inwoners en bezoekers om gratis praktische hulp te krijgen voor hun mobiele toestellen. Deze hulpsessie vindt plaats in het bibliotheekfiliaal De Buze, gelegen aan de Kerkstraat 32 in Heist, en loopt van 10 tot 12 uur.

Deze service is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over het gebruik van hun gsm, smartphone, tablet of laptop. Zowel Apple- als Android-apparaten zijn welkom. Het enige wat bezoekers hoeven te doen, is langs te komen met hun apparaat. Deskundige medewerkers van de bibliotheek staan klaar om ondersteuning te bieden bij uiteenlopende digitale vraagstukken.

Bovendien is vooraf inschrijven voor deze sessie niet noodzakelijk, waardoor iedereen laagdrempelig toegang heeft tot deze waardevolle hulp. Het initiatief maakt deel uit van een bredere inspanning van de gemeentelijke openbare bibliotheek Knokke-Heist om digitale inclusie te bevorderen.

De bibliotheek organiseert ook regelmatig Digipunt-sessies in Bibliotheek Scharpoord en De Buze. Deze vinden plaats elke tweede en vierde maandag van de maand in Bibliotheek Scharpoord, en elke derde maandag van de maand in De Buze. Echter, belangrijk om te noteren is dat er geen Digipuntsessies zijn op feestdagen.

Dit initiatief onderstreept de toewijding van de gemeentelijke openbare bibliotheek Knokke-Heist aan het ondersteunen van hun gemeenschap in het digitale tijdperk. De gratis digitale hulpdienst op 18 december is een uitstekende kans voor iedereen die hulp nodig heeft bij het navigeren door de complexe wereld van moderne technologie.