vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist

Gratis met de bus naar het eerste middelbaar

Start je kind na de vakantie in het eerste middelbaar? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. De bus- en tramchauffeurs nemen met plezier de rol van mama/papa taxi van je over.  

Probeer bus en tram een maand lang gratis uit  

Met een gratis probeerabonnement kan je zoon of dochter de hele maand september op bus en tram stappen. Overal en altijd. Op schooldagen én tijdens het weekend.  

Aanvragen is eenvoudig  

Is je kind geboren in 2010? Dan ontving je vast al een brief van De Lijn over hoe je het gratis probeerabonnement kan aanvragen. Dat verloopt zo:  

Registreer je hier vóór 17 augustus 2022 met het rijksregisternummer van je kind In augustus ontvang je dan het probeerabonnement per post.  

Is je kind niet geboren in 2010, maar start hij/zij ook in het eerste middelbaar? Dan kreeg je géén brief van De Lijn, maar geldt dezelfde procedure als hierboven. Vul op delijn.be/probeeractie het aanvraagformulier in en laad het nodige attest op.  

Duurzaam op stap met De Lijn  

Met het probeerabonnement maakt je kind nu al kennis met bus en tram – en zo dus ook met duurzaam vervoer. Een goede gewoonte die al jong start.  

Voor meer info: delijn.be/probeeractie  of T 070 220 200 (0,30 euro/min)  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen