16.1 C
Knokke-Heist
woensdag, oktober 20, 2021

Gratis poepzakjes in de Hotels van Knokke-Heist

Caroline Vander Straeten, eigenares van de poep-chique hondenwinkel CHEW – Hondenparadijs.be, slaat de handen in elkaar met enkele lokale hotels om hondenpoep uit de straten van Knokke-Heist te weren.

“Elke dag wandel ik met mijn hond Waldorf op het strand en elke dag kom ik wel een drol tegen die werd achtergelaten. Ik kan dan twee zaken doen; me erin blijven opboeien of naar een oplossing zoeken.”

Caroline koos voor het tweede en deelt vanaf 16 oktober gratis hondenzakjes uit. Bij verschillende hotels in onze gemeente kan een hondeneigenaar zonder zakjes op zak, terecht voor een gratis rolletje CHEW-zakjes.  Pimped out CHEW zakjes, want Caroline maakt van alles een feest, zelfs van hondenpoep.
“Er is al genoeg miserie in de wereld, ik maak graag plezier. Dus ook deze gratis poepzakjes zijn met een dikke knipoog. Fel gekleurd, grappig en helemaal in CHEW stijl!”, aldus Caroline.


Om iedereen te motiveren de poepzakjes te gebruiken, verstopten Caroline en haar team enkele ‘gouden poepzakjes’ tussen de exemplaren. Wie een gouden poepzakje vindt, kan ter waarde van 100 euro gaan shoppen in de poep-chique winkel die vanaf 16 oktober zijn deuren, na een grondige vernieuwing, heropent.
“Ik ben zot van Disneyland”, gaat Caroline verder. “CHEW is Disneyland voor honden, al noemen mijn collega’s me de laatste tijd ook weleens Willy Wonka!”

Op de vraag of er in de nieuwe winkel dan ook een reuzenrad staat, kregen we voorlopig nog geen commentaar.

Lees ook deze artikels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je reactie op het artikel.
Graag je naam hier.

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!