vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistGratis Tech Hulp in Bibliotheek Scharpoord en De Buze - Maak Optimaal...

Gratis Tech Hulp in Bibliotheek Scharpoord en De Buze – Maak Optimaal Gebruik van Je Apparaten

In Bibliotheek Scharpoord en De Buze is er een uitnodigend aanbod voor iedereen die met technische vragen rondloopt over hun persoonlijke apparaten. Van smartphones tot laptops, de Digipuntsessies zijn een bron van deskundig advies en praktische hulp, geheel kosteloos.

Op maandag 27 november 2023 zijn geïnteresseerden welkom tussen 10 en 12 uur in Bibliotheek Scharpoord voor een nieuwe Digipuntsessie. Deze sessies zijn ideaal voor wie vragen heeft over hun mobiele telefoon, tablet, of laptop. Of je nu een Apple- of Android-apparaat hebt, ervaren vrijwilligers staan klaar om te helpen.

Deze gratis sessies vinden elke tweede en vierde maandag van de maand plaats in Bibliotheek Scharpoord en elke derde maandag in bibliotheek De Buze in Heist. De laagdrempelige aanpak betekent dat je zonder voorafgaande inschrijving kunt binnenlopen met je apparaat.

Het is belangrijk te onthouden dat er op feestdagen geen Digipuntsessies worden gehouden. Deze bijeenkomsten zijn een perfecte kans voor inwoners van Knokke-Heist en omstreken om meer te leren over hun technologische apparaten en om problemen op te lossen met de hulp van deskundigen.

Deze sessies benadrukken de gemeenschapsgeest in Knokke-Heist, waar kennis delen en elkaar helpen centraal staan. Of het nu gaat om het instellen van een nieuw apparaat of het oplossen van een technisch probleem, de Digipuntsessies bieden een waardevolle bron van ondersteuning, helemaal gratis.