zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistGravity Dance Studio vzw: Van Bescheiden Begin tot Dansfenomeen in Knokke-Heist

Gravity Dance Studio vzw: Van Bescheiden Begin tot Dansfenomeen in Knokke-Heist

In juli 2022 werd Gravity Dance Studio vzw opgericht in Knokke-Heist, een initiatief dat uitgegroeid is tot een van de snelst groeiende dansverenigingen in de regio. Met een familiale aanpak – met dochter Xira als Voorzitter, moeder Carine als Penningmeester en vader Glenn als Secretaris – heeft deze dansschool sinds haar oprichting een indrukwekkende groei doorgemaakt.

Vanaf het begin in 2022 met 45 leden, is Gravity Dance Studio vzw geëvolueerd naar een levendige gemeenschap van meer dan 120 leden eind 2023. Hun succes weerspiegelt de passie en toewijding waarmee het team zich inzet voor dans en gemeenschapsvorming.

Onder leiding van Xira Geeraerts, heeft de dansschool een team van zes gediplomeerde dansleraars en -leraressen, die zich toeleggen op het aanbieden van hoogwaardige lessen en workshops. Deze activiteiten omvatten jaarlijkse evenementen en optredens die zowel lokaal als regionaal de aandacht trekken.

De hoofdfocus van de danslessen ligt op moderne dans, die plaatsvinden in het Laguna Sportcomplex in Knokke-Heist. Deze keuze voor moderne dans benadrukt de hedendaagse en vernieuwende aanpak van de school.

Een hoogtepunt in de agenda van Gravity Dance Studio vzw is het aanstaande evenement ‘Mysterious Nights’, dat plaatsvindt op 3 februari 2024 in het Grand Casino Knokke. Dit evenement, dat nu al uitverkocht is, belooft een showcase te zijn van het talent en de creativiteit die de dansschool te bieden heeft.

Gravity Dance Studio vzw nodigt de gemeenschap uit om deel te nemen aan hun evenementen en zich aan te sluiten bij hun bloeiende dansgemeenschap. Hun verhaal van groei en succes in Knokke-Heist is een inspirerende reflectie van wat passie, toewijding en gemeenschapszin kunnen bereiken in de wereld van dans.