dinsdag, april 16, 2024
HomeSluisGrijp Je Kans: SluisOnline's Kras & Win Eindejaarsactie Biedt Grote Prijzen

Grijp Je Kans: SluisOnline’s Kras & Win Eindejaarsactie Biedt Grote Prijzen

De feestdagen in Sluis worden dit jaar extra speciaal dankzij de SluisOnline Kras & Win eindejaarsactie. Vanaf 1 december 2023 tot en met 7 januari 2024 hebben inwoners en bezoekers de unieke kans om fantastische prijzen te winnen, met een totale prijzenpot van maar liefst €20.000.

Bij elke aankoop bij de deelnemende winkels en horecazaken in Sluis ontvang je een speciale ‘Kras & Win’ kanskaart. Door simpelweg de kaart te krassen, ontdek je direct op je smartphone of thuis op de computer of je een van de vele prijzen hebt gewonnen.

De prijzen variëren van leuke cadeaus en waardebonnen van lokale ondernemers, die je direct kunt verzilveren, tot tickets voor de grote finaletrekking. Hierbij maak je kans op waardebonnen variërend van €250 tot €1000, te besteden in Sluis. Of het nu gaat om een heerlijk diner of een shopping spree, de prijzen zullen zeker bijdragen aan een feestelijke stemming.

“Deze actie is een fantastische manier om onze lokale ondernemers te ondersteunen en tegelijkertijd onze klanten iets extra’s te bieden tijdens de feestdagen,” zegt een woordvoerder van SluisOnline. “We zijn enthousiast over de grote prijzenpot en hopen dat veel mensen meedoen en genieten van alles wat Sluis te bieden heeft.”

De deelnemende zaken zijn eenvoudig te herkennen aan een opvallende raamposter. Deze actie biedt een perfecte gelegenheid om de charme en gastvrijheid van Sluis te ervaren, terwijl je geniet van de feestelijke sfeer en de kans krijgt om iets extra’s te winnen.

De Kras & Win eindejaarsactie belooft een toegevoegde opwinding aan je bezoek. “Een dagje Sluis tijdens de actieperiode is meer dan gewoon winkelen of dineren; het is een avontuur waarbij je elk moment een leuke verrassing kunt winnen,” voegt de woordvoerder toe.

Terwijl de actie de lokale economie stimuleert, biedt het ook een speelse en vreugdevolle ervaring voor iedereen die deelneemt. Met zoveel te winnen en te ontdekken, is de Kras & Win eindejaarsactie van SluisOnline een niet te missen evenement deze winter.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de feestvreugde en de mogelijkheid om geweldige prijzen te winnen. Bezoek Sluis tussen 1 december 2023 en 7 januari 2024 en laat je verrassen door wat deze prachtige stad en haar ondernemers te bieden hebben.