15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeKnokke-HeistGrijp nu je kans tijdens de open vaccinatiedagen

Grijp nu je kans tijdens de open vaccinatiedagen

Door de vakantieperiode konden de voorbije dagen heel wat mensen hun vaccinatie niet laten doorgaan. Om de beschikbare vaccins niet verloren te laten gaan, pakken we daarom nu uit met open vaccinatiedagen. Ben je 16 jaar of ouder en kreeg je nog geen eerste prik? Grijp dan nu je kans en reserveer snel jouw plekje!

Hoe werkt het?

Iedereen die 16 jaar is of ouder én gedomicilieerd is in Knokke-Heist komt in aanmerking om zich te laten vaccineren tijdens de open vaccinatiedagen.

Surf naar ons webformulier en geef daar in welke vaccinatiedagen voor jou lukken om gevaccineerd te worden. Je kan kiezen tussen:

  • 22 juli in de namiddag met Pfizer (met 2de prikmoment op 26 augustus)
  • 23 juli met Johnson & Johnson (opgelet: voor dit vaccin moet je 18 jaar of ouder zijn)
  • 28 juli in de voormiddag met Pfizer (met 2de prikmoment op 18 augustus)
  • 5 augustus met Pfizer (met 2de prikmoment op 26 augustus)

Kreeg je al een uitnodiging?

Dan kun je met die code zelf online je afspraak vastleggen.

Waarom niet gewoon via Qvax?
Als er een gaatje vrijkomt, proberen we uiteraard steeds iemand op te roepen die zich aanmeldde op de Qvax-lijst. Alleen helpt dat niet altijd. Zo komen de beschikbaarheden niet altijd overeen met het vrijgekomen prikmoment, of weigerden de kandidaten eerder door omstandigheden een uitnodiging waardoor ze niet langer in aanmerking komen voor een nieuwe Qvax-uitnodiging. Met de open vaccinatiedagen helpen we ook deze mensen uit de nood.

Waarom vaccineren?

Je hoorde het wellicht al: de voorbije dagen zitten de besmettingscijfers opnieuw in de lift. Hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe minder besmettingen er bij zullen komen. Door jezelf te laten vaccineren, bescherm je dus niet alleen jezelf maar ook de anderen. Draag dus jouw steentje bij in de strijd tegen corona en laat je zo snel mogelijk vaccineren!

Wat met de 12- tot 15-jarigen?

Zij krijgen begin augustus een uitnodiging in de brievenbus.

Meer info?

www.knokke-heist.be/vaccinatie

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers