18.9 C
Knokke-Heist

Grote Damse Lenteschoonmaak: help uw stad op te ruimen!

Zwerfvuil is een probleem dat niet alleen de straten, wegbermen, parken en de natuur ontsiert, maar ook risico’s met zich meebrengt voor zowel dieren als mensen. Waterafvoer kan verstopt raken en verwondingen zijn mogelijk. Om deze kwestie aan te pakken, organiseert Stad Damme op 25 maart de Grote Damse Lenteschoonmaak, waarbij het stadsbestuur verenigingen, jeugdbewegingen en alle inwoners uitnodigt om deel te nemen aan een grote voorjaarsschoonmaak in hun stad.

Als u geïnteresseerd bent om de handen uit de mouwen te steken en de openbare ruimte op te ruimen, kunt u gratis materiaal zoals een grijper, handschoenen en zakken aanvragen om het afval in te zamelen. De lenteschoonmaak vindt plaats op zaterdag 25 maart tussen 14.00 en 16.00 uur, met verschillende vertrekpunten, namelijk Sportpark Moerkerke Vissersstraat 2A, 8340 Moerkerke, Marollenplein Molenstraat 45, 8340 Sijsele, Parking Damme-Oost Oude Sluissedijk, 8340 Damme-centrum, en Kerk Lapscheure Lapscheurestraat, Lapscheure.

Aan het einde van de activiteit worden alle deelnemers getrakteerd op een ijsje op het Marollenplein, Molenstraat 45 in Sijsele. Registratie is mogelijk tot en met 20 maart 2023. Door deel te nemen aan deze activiteit, kunnen deelnemers ook punten sparen voor de UiTPAS.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen