dinsdag, april 16, 2024
HomeCultuurGrote Tweedehands Verkoop van Bibliotheekmaterialen in Knokke-Heist

Grote Tweedehands Verkoop van Bibliotheekmaterialen in Knokke-Heist

Van 22 tot en met 25 november 2023 vindt er in Knokke-Heist een bijzondere gebeurtenis plaats voor boekenliefhebbers en cultuurfanaten. De lokale bibliotheek organiseert een grote verkoop van tweedehands bibliotheekmaterialen, waardoor bezoekers de kans krijgen om diverse media voor een zacht prijsje te bemachtigen.

Wat Kun Je Verwachten?

De verkoop omvat een breed scala aan materialen. Van jeugdboeken die jonge lezers kunnen betoveren tot romans die volwassenen meeslepen in fascinerende verhalen. Ook zijn er kunstboeken die een venster bieden op de wereld van de beeldende kunst. Daarnaast zijn er cd’s, tijdschriften, strips, kookboeken en films beschikbaar, waardoor er voor ieder wat wils is.

Wanneer en Waar?

De verkoop vindt plaats in Lokaal Scharpoord, in de zalen B.01 en B.02. De deuren zijn geopend op 22, 23 en 24 november van 10 tot 18 uur, en op zaterdag 25 november van 10 tot 16 uur. Dit biedt ruim de tijd om rustig rond te kijken en je favoriete items uit te zoeken.

Een Tweede Leven voor Boeken en Meer

Deze verkoop is niet alleen een uitgelezen kans voor verzamelaars en liefhebbers om hun collectie uit te breiden, maar ook een duurzame manier om bibliotheekmaterialen een tweede leven te geven. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is dit een prachtige gelegenheid om bij te dragen aan een circulaire economie.