18.2 C
Knokke-Heist

Harmonie in volle voorbereiding voor Lenteconcert 2023

Na het succesvolle Nieuwjaarsconcert op 8 januari zijn de muzikanten van de harmonie druk bezig met de voorbereidingen voor het traditionele Lenteconcert. Het evenement zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2023 in het cultureel centrum Scharpoord in Knokke-Heist. De kaarten zijn al te koop en gezien het succes van voorgaande jaren wordt aangeraden om tijdig toegangstickets aan te schaffen.

Elke week oefenen de drie geledingen van de harmonie (de drumband, het jeugdorkest en het groot orkest) samen en daarnaast komen de verschillende blaasinstrumenten apart samen om alles tot in de puntjes voor te bereiden. De harmonie streeft naar een hoog niveau en dat is algemeen bekend. Twee jaar geleden, vóór de coronapandemie, behaalden ze bijzondere resultaten in de categorie ‘uitmuntendheid’ tijdens een VLAMO wedstrijd in Kortrijk en die erkenning hebben ze weten te behouden.

Knokke-Heist mag trots zijn op deze waardige muzikale ambassadeurs, die niet alleen diverse plechtigheden en kiosk- en wandelconcerten opluisteren, maar ook nog eens hun steentje bijdragen aan het goede doel. St. Cecilia Heist steunt met het Lenteconcert TEAM FIGARO 25 namelijk de actie ‘De 1000 km voor Kom op tegen Kanker’.

Klifhanger: “Mis deze muzikale hoogvliegers niet en koop nu je kaarten voor het Lenteconcert van de harmonie in Knokke-Heist!”

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen