18 C
Knokke-Heist

Harmonie St.-Cecilia Heist maakt zich op voor 52ste Lenteconcert en steunt Kom op tegen Kanker

Een druk weekend vol muziek en samenhorigheid voor de leden van de Kon. Harmonie St.-Cecilia Heist. Ze bereiden zich voor op het 52ste Lenteconcert en ondersteunen Actie Team Figaro 25 in de strijd tegen kanker.

Het Koninklijk Harmonieorkest St.-Cecilia Heist beleefde afgelopen weekend een reeks muzikale activiteiten. Zaterdag stond in het teken van de PLAY IN, een muzikale voorbereiding op het naderende 52ste Lenteconcert. Na de repetitie was er tijd voor ontspanning met een gezellige quiz, waar meer dan 60 deelnemers aan meededen.

Op zondag was het Jeugdorkest van de harmonie te gast in het CC De Schouw te Lichtervelde. Het Jeugdensemble Ferventis organiseerde een dubbelconcert samen met onze kustharmonie. Mieke De Meyer en Bram Bonny namen de rol van dirigenten op zich en leidden de muzikanten naar een indrukwekkende uitvoering.

Terwijl deze evenementen plaatsvonden, zijn de voorbereidingen voor het aanstaande 52ste Lenteconcert al in volle gang. Het concert zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2023 in CC Scharpoord. Dit jaarlijkse hoogtepunt voor St. Cecilia biedt een breed scala aan populaire muzikale nummers en belooft een waar spektakel te worden.

De harmonie, drumband en jeugdorkest nodigen iedereen uit om dit uitzonderlijke concert bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Cultureel Centrum en bij de bestuursleden van de harmonie.

Naast hun inzet voor muziek zetten de leden van de Kon. Harmonie St.-Cecilia Heist zich ook in voor een goed doel. Dit jaar steunen ze de Actie Team Figaro 25 Kom op tegen Kanker. Door hun betrokkenheid bij deze belangrijke zaak hopen ze bij te dragen aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte en tegelijkertijd hun liefde voor muziek te delen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen