9.9 C
Knokke-Heist

Healing Through Art: AZ Zeno en MAAK + Aftermovie Symposium rapid recovery

Zaterdag 11 februari 2023 is het startschot van een nieuwe en spannende samenwerking tussen AZ Zeno en MAAK, het open huis voor kunsten in Knokke-Heist. Samen streven ze naar een verrassend en uniek doel: het verbinden en helen van mensen door middel van kunst.

Het gebruik van kunst in AZ Zeno was al subtiel aanwezig, maar door de samenwerking met MAAK schakelen ze nog een versnelling hoger. Verschillende culturele evenementen zullen worden gehouden en jonge talenten zullen op zaterdag 11 februari een huiskamer-concert brengen voor patiënten in het ziekenhuis. Het overkoepelende thema van de dag is “Present”.

Het concert biedt de jonge talenten de kans om zich te ontplooien en te groeien terwijl ze tegelijkertijd de patiënten in het ziekenhuis verblijden met hun muzikale gave. Laten we hopen dat dit het begin is van veel meer verbindende kunstbelevingen in het ziekenhuis!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen