16.9 C
Knokke-Heist

Heliopsis: Een Danslegende viert 45 Jaar van Passie en Prestatie

In het hart van Knokke-Heist, waar cultuur en gemeenschap samenkomen, viert de gerenommeerde dansgroep Heliopsis een mijlpaal van 45 jaar. Deze groep, opgericht door de onvergetelijke Viviane De Schrijver, heeft de lokale dansscene gevormd en verrijkt met haar ongeëvenaarde talent en toewijding.

Het verhaal van Heliopsis begon 45 jaar geleden toen Viviane De Schrijver, een gepassioneerde dansliefhebber, besloot om haar liefde voor dans te delen met de gemeenschap. Haar dochter, die op 15-jarige leeftijd haar eerste groepje 6-jarigen begon te begeleiden, nam in 2003 de leiding over. Sindsdien heeft zij de verantwoordelijkheid voor alle dansgerelateerde activiteiten binnen de groep.

Giulia
DANSLERARES

De afgelopen twee decennia heeft de groep een indrukwekkend repertoire van choreografieën opgebouwd. Deze “Allstars” selectie, zoals de dochter van Viviane ze liefkozend noemt, omvat de nummers die haar het meest hebben geraakt, die positieve reacties hebben gekregen van zowel de dansers als het publiek, en die de meeste vreugde hebben gebracht.

Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, organiseert Heliopsis een reeks optredens in het Cultureel Centrum Scharpoord. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 26 mei om 20u, zaterdag 27 mei om 20u, en zondag 28 mei om 14u30. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden en bij het onthaal van C.C. Scharpoord. De deuren openen een half uur voor aanvang van de voorstelling en de plaatsen zijn niet genummerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de groep: www.heliopsis.be.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen