16.9 C
Knokke-Heist

Het Canadese Cirque du Soleil “te gast” in Knokke-Heist

Deze zomer keert het wereldberoemde Cirque du Soleil terug naar Knokke-Heist, met een adembenemende show die de inwoners en iedereen die naar Knokke-Heist komt zal verbazen.

Na een afwezigheid van enkele jaren strijkt Cirque du Soleil opnieuw neer in Knokke-Heist, waar de iconische circustent zal worden opgezet op de evenementensite Natiënlaan. Van 9 juni tot 8 september 2023 krijgt het wereldvermaarde gezelschap dit terrein ter beschikking om alle infrastructuur, concessiestands en randfaciliteiten te installeren en de show voor te bereiden. De betoverende voorstellingen staan gepland van 26 juli tot en met 27 augustus 2023.

Het Canadese Cirque du Soleil, met thuisbasis in Montreal, heeft de traditionele circusbeleving getransformeerd tot een unieke vorm van live-entertainment. Het gezelschap werkt samen met artiesten uit maar liefst 64 verschillende landen en heeft inmiddels meer dan 220 miljoen mensen geïnspireerd in meer dan 70 landen wereldwijd. Cirque du Soleil staat bekend om haar authentieke, menselijke en inclusieve benadering en streeft ernaar om mensen, gemeenschappen en de planeet positief te beïnvloeden door middel van creativiteit en kunst.

De gemeente Knokke-Heist is verantwoordelijk voor de installatie en het verbruik van de nutsvoorzieningen, terwijl Cirque du Soleil zorg draagt voor de kosten van het terrein. Naar verwachting zal de gemeenteraad deze week de overeenkomst voor het gebruik van het terrein goedkeuren.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen