11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Het Cultuurfestival gaat van start

Vanaf donderdag 14 juli tot en met zondag 17 juli 2022 is het heerlijk vertoeven in de Scharpoordtuin. Een leuk alternatief voor het strand, met de warme dagen die eraan komen. Het Cultuurfestival gaat van start op donderdag 14 juli om 17 uur met de Swing Star Band. Bij valavond springt het grote scherm aan voor de vertoning van de film The Boat That Rocked. Maar ook op vrijdag, zaterdag en zondag mag je je verwachten aan een programma vol muziek en cultuur. En of het gezellig wordt! Honger of dorst? De foodtrucks staan doorlopend klaar met lekkere snacks en drankjes.    

Ochtendstond heeft goud in de mond   

Op vrijdag, zaterdag en zondag start het festival al om 11 uur. Dan kan je rustig ontwaken met een gratis initiatie Mindful bewegen. Op zaterdag en zondag kan je de hersens kraken met een potje schaken. En je kan gewoon blijven plakken voor het middagprogramma, want de foodtrucks voorzien je van de nodige spijs en drank.    

Dat klinkt als muziek in de oren   

Het hele weekend door kan je genieten van muziek. Bestel een aperitiefje aan de bar of swing erop los! Elke avond zorgt een spetterende live band voor de beste muziek. Met als knallende afsluiter op zondagavond: niemand minder dan Camille. Dat geeft ongetwijfeld vuurwerk!   

Lachen en gieren   

Op zaterdagavond zorgt William Boeva voor de nodige dosis humor. Zorg maar dat je lachspieren getraind zijn. Op zondagmiddag is het aan de kids om te schuddebuiken van het lachen met de sprookjesachtige en humoristische familievoorstelling Stok Paard Prins.   

Kortom: een vierdaagse vol theater, muziek, comedy en familievoorstellingen. En wie dan nog niet overtuigd is, moet zeker langskomen voor de fantastische selectie foodtrucks en de gezelligheid! Van donderdag 14 juli tot en met zondag 17 juli in de Scharpoordtuin. Ontdek het volledige programma hier: www.knokke-heist.be/cultuurfestival   

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen