18.2 C
Knokke-Heist

Het Evenement Voor Elite- en Lokale Sporters waarop de gebroeders Lodens niet kunnen op ontbreken

De Wereldgevechtsspelen, een initiatief van GAISF, zullen het hart vormen voor vechtsporten en een brug slaan tussen topsport en lokale gemeenschappen. Het evenement biedt landen een platform voor internationale promotie en betrokkenheid met jongeren.

Van 21 tot en met 30 oktober zullen de Wereldgevechtsspelen 2023, ondersteund door de Global Association of International Sports Federations (GAISF), het middelpunt vormen voor vechtsporten. Het evenement heeft als doel een compact en beheersbaar geheel te zijn, dat landen de kans biedt zich internationaal te profileren, contact te leggen met hun jongeren en de volksgezondheid en welzijn te bevorderen door inspirerende initiatieven die deelname aan vechtsporten aanmoedigen.

De Wereldgevechtsspelen hebben een uniek concept dat een perfecte balans biedt tussen elite- en lokale sporters. Het evenement zal niet alleen de beste vechtsporters van de wereld samenbrengen, maar ook lokale gemeenschappen en jeugd betrekken bij sportieve activiteiten en uitdagingen. Dit wordt gerealiseerd door de organisatie van diverse workshops, clinics en demonstraties die de jeugd aanspreken en hen aanmoedigen om deel te nemen aan vechtsporten.

Naast het creëren van een wereldwijd platform voor vechtsporten, biedt het evenement ook kansen voor landen om zich internationaal te profileren. De Wereldgevechtsspelen zullen de aandacht van de internationale gemeenschap trekken en landen kunnen hierdoor hun imago en economie versterken. Bovendien zullen lokale bedrijven, sportverenigingen en gemeenschappen profiteren van de toegenomen interesse in de vechtsporten en de daarmee gepaard gaande economische impuls.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen