Home Knokke-Heist Het nieuwe cultuurseizoen in Knokke-Heist belooft weer sprankelend te worden!

Het nieuwe cultuurseizoen in Knokke-Heist belooft weer sprankelend te worden!

0
820

Vanaf 15 mei kun je jouw plek reserveren voor verschillende evenementen, zowel online, telefonisch als aan de balie van het cultuurcentrum. Dit markeert het begin van een seizoen vol podiumkunsten, interessante lezingen en filmavonden.

Sterren op het podium

Het seizoen opent spectaculair met een optreden van de gebroeders Raf en Mich van Kommil Foo op 12 oktober. Muziekliefhebbers kunnen uitkijken naar optredens van Scala, Hendrik Lasure en Soetkin Baptiste, terwijl comedy fans hun hart kunnen ophalen bij Arnout van den Bossche en David Galle. Theaterliefhebbers worden getrakteerd op stukken met topacteurs zoals Bart Hollanders, Titus De Voogdt en Tom Van Dyck.

Creativiteit en educatie

Het aanbod omvat ook tal van cursussen en workshops. Of je nu geïnteresseerd bent in yoga, een nieuwe taal wilt leren, je eigen parfum wilt creëren, of technologische vaardigheden wilt opdoen; voor elke interesse is er een aanbod. Daarnaast organiseert het cultuurcentrum boeiende culturele uitstappen die de horizon van de inwoners verder zullen verbreden.

Jeugd en familie in het hart van cultuur

Speciale aandacht gaat uit naar de jongere generatie met betoverende familievoorstellingen en -films. Het hoogtepunt voor de kinderen is het Spruitjesfestival tijdens de herfstvakantie, waarbij de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord verandert in een cultureel paradijs.

NO COMMENTS