Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag is het wisselend en soms zwaarbewolkt met kans op een bui. Maxima rond 17°C. Vrij krachtige wind (5) uit ZZW, ruimend naar ZW. Meestal goed zicht.

Vrijdagochtend zijn er opklaringen. Al snel neemt de bewolking toe en in de loop van de namiddag en avond valt er wat lichte regen. Maxima rond 16°C. Matige wind (4) uit Z, ruimend naar ZW en toenemend tot vrij krachtig à krachtig (5-6). Eerst matig, later goed zicht.

Zaterdagvoormiddag is het zwaarbewolkt met kans op een bui. Na de middag wordt het droger. Maxima rond 15 à 16°C. Matige wind (4) uit ZW, krimpend naar Z en toenemend tot krachtig (6). Meestal goed zicht.

Zondag is het eerst betrokken met perioden van regen. Naar de avond toe verschijnen er enkele opklaringen en is er nog kans op een bui. Maxima rond 14°C. Krachtige wind (6) uit ZZW, ruimend naar ZW en afnemend tot matig à vrij krachtig (4-5). Matig, later goed zicht.

Maandag wisselen zon en wolken elkaar af. Een lokaal buitje is nog mogelijk. Maxima rond 13°C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit WZW. Goed zicht.

Langetermijnverwachting van dinsdag 27/10/20 tot zaterdag 31/10/20

In een zuidwestelijke tot westelijke stroming wisselen regenzones en droge perioden elkaar af. Vanaf zaterdag kan de opbouw van een hogedrukgebied voor droger weer zorgen. De maxima stijgen van 12°C naar 14°C.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag zijn er 's ochtends nog enkele korte opklaringen, al snel wordt het betrokken maar het blijft droog tot de avond. Matig tot goed...

Geen reclame meer voor “Light ART”

Het festival “Light ART” start nu zaterdag. Dat is het moment waarop er voor de eerste keer weer shoppers naar onze gemeente zullen komen....

socialehulp@knokke-heist.be blijf dus niet zitten met je vraag

De coronacrisis treft ons hard. Jouw situatie is daardoor misschien veranderd. Misschien kan je al dan niet tijdelijk niet meer aan de slag? Of...

Sportoase Duinenwater weer open met protocol

De toelating om de activiteiten deels opnieuw te activeren kwam vroeger dan verwacht maar verheugt ons omdat het een erkenning is van de regering...

Recente reactie van onze lezers