15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeCultuurHeyst leeft en 50 jaar Old Fisher

Heyst leeft en 50 jaar Old Fisher

De heemkring Heyst Leeft brengt reeds sedert 1975 een tijdschrift uit.  Nu vier per jaar.  Het drukwerk wordt steeds perfect verzorgd door Eddy Druk.  Vader Fernand De Backere was trouwens medestichter en vele jaren voorzitter van de heemkring.

In het tweede nummer van dit jaar een herinnering aan sportcentrum De Speelman en ook aandacht aan restaurant Old Fisher naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan.  En natuurlijk zoals in elke editie een bijdrage van Flutse in het dialect van Heist.

Ondanks Corona bleef Heyst Leeft actief met een mooie puzzel en een zoektocht.

Old Fisher

Eén van de bekendste etablissementen in Heist is restaurant Old Fisher op het Heldenplein. Topchef Dirk Defruyt en Lincy Cattoor hebben er een uitstekend restaurant waar je in een stijlvol interieur kan genieten van een heerlijke lunch of een royaal en stijlvol diner.

Restaurant Old Fisher werkt uitsluitend met dagverse producten. Alles wordt er zelf bereid, van de broodjes bij de soep tot de koekjes die bij de koffie.

Restaurant Old Fisher is een trendy restaurant.. De zaal oogt modern en aantrekkelijk en straalt rust en gezelligheid uit. Het restaurant is een echte familiezaak, chef Dirk Defruyt nam de zaak zo’n 20 jaar geleden over van zijn vader, die het restaurant dertig jaar gerund heeft.

Je kan er terecht voor zowel een gezellige en romantische tête-à-tête als voor een familiefeest of zakenlunch. Het restaurant biedt plaats voor 70 personen. Het is heerlijk tafelen in restaurant Old Fisher, de gerechten zijn er heerlijk en de bediening is er subliem.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers