18.4 C
Knokke-Heist

Hilarische ‘Deurenkomedie’ van Hans en Grietje komt naar CC Scharpoord: laat je verrassen door de chaos en misverstanden!

Op zondag 15 januari 2023 om 15 uur kunnen kinderen vanaf 3 jaar samen met hun (groot-)ouders in het CC Scharpoord genieten van een hilarische voorstelling over Hans en Grietje. ‘Hans en Grietje – de deurenkomedie’ is een humoristisch en woordarm koldersprookje met 4 spelers, 7 deuren en 101 verrassingen. Een slapstickvoorstelling die stretcht langs alle kanten! Zelfs de deuren stretchen… Niets is wat het lijkt. Chaos alom. Alles loopt fout voor Hans en Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos.

Deurenkomedie

Mmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans en Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden. Hoe zou je zelf zijn als je al dagen niets meer te eten kreeg en er opeens zoveel lekkers voor je neus staat? Maar die deur hadden ze beter niet geopend!
Het publiek wordt in 2 groepen verdeeld en neemt plaats aan de 2 kanten van de deurenrij. Aan de ene kant spelen Hans en Grietje, aan de andere kant hun ouders, enkele dieren en de heks … tot ze wisselen van kant.

Het verhaal wordt 2 keer gespeeld, maar de 2de keer is toch weer verrassend onverwacht anders! Benieuwd naar de andere kant én de extra’s?

Prijs
€ 9
€ 6 KH Uitpas, – 26 jarigen, groepen 10 pers

Bestel jouw ticket

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen