18.9 C
Knokke-Heist

Hockey in het Hart van Knokke-Heist: Royal Knokke Hockey Club lanceert Zomerstages voor Kinderen

Hockey komt deze zomer tot leven in het hart van Knokke-Heist, dankzij de Royal Knokke Hockey Club. Onder het motiverende motto ‘Let’s Play Hockey’ lanceert de club twee opwindende hockeystages voor kinderen vanaf 6 jaar.

Misschien ontkiemt er een toekomstige Red Lion of Panther in jouw kind? Of misschien is je kind gewoon nieuwsgierig naar de hockeysport? De Royal Knokke Hockey Club nodigt alle kinderen uit om mee te doen aan de hockeystages in het idyllische burgemeester graaf Leopold Lippenspark. De stages vinden plaats tussen 24 en 28 juli en tussen 7 en 11 augustus 2023.

Bied je kind een unieke kans om de hockeysport onder de knie te krijgen. Met vijf volle dagen begeleiding door professionele trainers, leert je kind alle fijne kneepjes van de sport. Om te zorgen voor de nodige energie, zijn koekjes en fruit inbegrepen in de prijs van de stage. Dit zorgt ervoor dat je kind zich volledig kan uitleven in deze opwindende lokale sportactiviteit in Knokke-Heist.

Meer informatie en inschrijvingen zijn beschikbaar op de website van de Royal Knokke Hockey Club: https://www.knokkehockey.be.

Deze zomer kan het ideale moment zijn voor je kind om zijn of haar passie voor hockey te ontdekken. Niet alleen ontwikkelt je kind sportieve vaardigheden, maar bouwt het ook aan een gemeenschap met andere lokale kinderen in Knokke-Heist.

Laat je kind deel uitmaken van deze unieke kans om te genieten van de zomer met sport en spel. Denk erover na, bespreek het met je kind, en schrijf hem of haar in voor een zomer vol hockeyplezier!

Tot slot, we nodigen u uit om dit artikel te delen met uw netwerk op sociale media of laat een reactie achter met uw gedachten. Blijf op de hoogte van meer lokaal nieuws uit Knokke-Heist door je te abonneren op onze digitale krant.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen