15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021
HomeKnokke-HeistHonderden lokale handelaars starten met een Shoppingweek in Knokke-Heist

Honderden lokale handelaars starten met een Shoppingweek in Knokke-Heist

Knokke-Heist zet deze zomer zijn status van shoppingparadijs nog meer in de verf. Van 24 juni tot en met 4 juli 2021 slaan de lokale handelaars de handen in elkaar met de gemeente Knokke-Heist om een bruisende Shoppingweek te organiseren waarbij zowel inwoner, tweedeverblijver als gast zin krijgen om naar Knokke-Heist te komen winkelen. Let’s shop in the name of love!  

 
Stijlvolle verwennerij 
Tijdens het shoppen wordt extra beleving gecreëerd door de deelnemende handelaars binnen bepaalde thema’s. Ze halen het onderste uit de kan om hun klanten tijdens de Shoppingweek royaal in de watten te leggen. Ook de gemeente voorziet enkele leuke initiatieven om de shoppingervaring op absoluut topniveau te brengen. Het principe is simpel: kom gezellig winkelen en misschien val jij wel in de prijzen.   

 
Personal shopping 
Imago-expert Manon Nievelstein gaat dagelijks op stap in het gezelschap van de professionele fotograaf Frankie and Fish om iemand uit het shoppingpubliek dé ultieme winkelervaring in Knokke-Heist te bezorgen. Deze persoon geniet van een private personal shopping experience met fotoshoot en mag een outfit uitkiezen ter waarde van 250 euro. 
 
Instagramwedstrijd 
Tot slot kan je de ganse Shoppingweek deelnemen aan de Instagramwedstrijd. Om de Shoppingweek in stijl te vieren, betaalt Knokke-Heist misschien wel jouw aangekochte items (max. t.w.v. 250 euro) terug als je een leuke foto post op je Instagramprofiel met #myKH.  
 
KH Waardebon 
Heb je nog saldo beschikbaar op jouw KH waardebon? Plan dan een gezellige winkelsessie tijdens de Shoppingweek! Je kan de waardebon ook daarna nog gebruiken t.e.m. zondag 15 augustus 2021.   

Voor meer info kan je terecht op mykh.be/shoppingweek 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers