18.9 C
Knokke-Heist

Honderden Vrijwilligers Zorgen voor Schoner Damme – Jeugdbewegingen Dragen Steentje Bij

Afgelopen weekend hielpen meer dan honderd vrijwilligers, waaronder jeugdbewegingen, bij een grootschalige opruimactie in Damme. Dankzij hun inspanningen kregen de straten en buurten een frisse uitstraling. Het stadsbestuur beloonde de deelnemers met een verfrissend ijsje op het Marollenplein.

In een gezamenlijke inspanning hebben meer dan honderd vrijwilligers, met de hulp van jeugdbewegingen, de handen uit de mouwen gestoken om zwerfvuil op te ruimen. Het stadsbestuur van Damme steunde deze actie door het verstrekken van benodigde hulpmiddelen zoals grijpers, handschoenen en fluohesjes op vier verschillende vertrekpunten. Na een dag hard werken werden de deelnemers bedankt met een ijsje op het Marollenplein in Sijsele.

Deze succesvolle opruimactie was mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers uit diverse hoeken van de stad. Samen zorgden zij voor schonere straten en buurten. Het stadsbestuur is zeer tevreden over het verloop van de actie en hoopt op een vervolg in de nabije toekomst.

Om zwerfvuil in de stad verder aan te pakken, is de volgende stap het duidelijk onderscheiden van de verschillende stadsdelen. Hiermee kan gerichter opgetreden worden tegen zwerfvuilproblematiek. Het stadsbestuur is vastberaden om de stad schoon te houden en zal in de toekomst nog meer inzetten op het organiseren van opruimacties.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen