zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Hoteleigenaar Edouard Walravens (La Reserve) overleden

Vandaag zijn we in diepe rouw laat Hotel La Reserve weten, hun eigenaar de heer Edouard Walravens is heen gegaan (1950 – 2022).

De voorbije 10 jaar viel de algemene leiding van hotel La Réserve in Knokke-Heist onder zijn bewind. Door zijn eigen familie, entourage en het hotelpersoneel was hij erg geliefd en daarbuiten werd hij door talrijke hotelgasten aanzien als een goede, trouwe vriend. Hij was graag onder de mensen, voor een gesprek, een aperitief, een etentje of een luisterend oor.

Als eerbetoon hangen we vandaag de vlaggen op de site halfstok en in de lobby van het hotel bevindt zich een rouwregister om een boodschap te noteren.

Zijn gedreven strijd tegen kanker komt vandaag teneinde. Zijn echtgenote, dochters, stiefdochter, zus en kleinkinderen verwerken het verlies in alle seriniteit.

Ook namens onze redactie van Kneistikrant en Sea Fun, de lokale omroep van Knokke-Heist willen wij hierbij ons medeleven betuigen. Mede in naam van onze lezers en luisteraars.

1 REACTIE

  1. Groot verlies voor familie en vrienden.
    De vlaggen halfstok hangen is een teken van respect inderdaad.
    Alleen jammer dat de Nederlandse vlag ( of is het de Luxemburgse? want het blauw is wel heel lichtblauw) onderste boven hangt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen