zondag, april 21, 2024
HomeCultuurHouden van: Een Muzikale Reis door Tijd in Cultuurcentrum Scharpoord

Houden van: Een Muzikale Reis door Tijd in Cultuurcentrum Scharpoord

Op donderdag 22 februari 2024 transformeert het cultuurcentrum Scharpoord tot een schatkamer van nostalgie en muzikale herinneringen met het evenement “Houden van”. Na vele memorabele edities in het Antwerpse Sportpaleis, vindt deze bijzondere voorstelling nu plaats in een intiemere setting, zonder in te boeten aan de charme en de rijke muzikale ervaring die bezoekers gewend zijn.

De Unieke Ervaring van “Houden van”

“Houden van” belooft een middag te zijn die bezoekers meeneemt op een muzikale reis naar het verleden. Het is een ode aan de Vlaamse muziekcultuur, met een breed scala aan genres – van chanson tot kleinkunst, en van het levenslied tot pop. De show staat garant voor een herbeleving van de gouden muziekjaren met liedjes die generaties hebben geraakt en die voor velen onderdeel zijn van hun opvoeding en persoonlijke geschiedenis.

Het Podium Gedeeld door Drie Bijzondere Artiesten

Een opmerkelijk aspect van “Houden van” is de unieke samenstelling van het podium, waarvoor drie talentvolle artiesten, elk met een bekende muzikale achtergrond, samen komen. Celien Hermans, Hannelore Candries, en Lissa Lewis delen niet alleen hun muzikale talent, maar ook hun familiegeschiedenis in de Vlaamse muziekwereld. Dit trio, door het leven gegaan als “dochters van” beroemde Vlaamse artiesten, staat voor het eerst gezamenlijk op het podium, wat het evenement een extra dimensie van verbondenheid en erfgoed geeft.

Een Programma Vol Meezingers en Emoties

Bezoekers kunnen zich verheugen op een middag vol met:

  • Bekende meezingers die iedereen uit volle borst kan meezingen.
  • Een mix van ernstige en vrolijke nummers die nostalgie oproepen.
  • Een rijkdom aan muzikale genres die de veelzijdigheid van de Vlaamse muziekscène belichten.

Met Celien Hermans, Hannelore Candries, en Lissa Lewis in de hoofdrollen, ondersteund door drie muzikanten, belooft “Houden van” een onvergetelijke ervaring te worden die de harten van jong en oud zal raken.

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: Donderdag 22 februari 2024, 14.30 uur
  • Locatie: Cultuurcentrum Scharpoord
  • Ticketprijs: €16
Een namiddag "Houden van" is meer dan een muziekvoorstelling; het is een moment van verbinding met de muzikale helden van weleer en een kans om deel te nemen aan een collectieve herinnering die de Vlaamse muziekcultuur viert. Mis deze unieke samenkomst van muziek, herinnering, en talent niet.