Home Knokke-Heist Huizenjagers Seizoen 10 Start met Luxueuze Miljoenenweek

Huizenjagers Seizoen 10 Start met Luxueuze Miljoenenweek

0
1086
  •  

Het populaire televisieprogramma ‘Huizenjagers’ belooft zijn kijkers een spectaculaire start van het tiende seizoen, waarin luxe en exclusiviteit centraal staan. Deze ‘miljoenenweek’ is gericht op woningen met een prijskaartje van één miljoen euro of meer. Een van de opvallende kandidaten dit seizoen is Lesley-Ann Poppe, bekend van diverse mediaoptredens en ondernemingen. Samen met haar gezin is zij op zoek naar een stijlvol buitenverblijf in onze badplaats Knokke-Heist. Voor deze droomwoning heeft de familie Poppe een budget van maar liefst 1.250.000 euro gereserveerd.

De ‘miljoenenweek’ van ‘Huizenjagers’ is niet alleen een showcase van luxe eigendommen, maar geeft ook een inkijk in de specifieke wensen en levensstijl van de welgestelde kopers. In de loop van deze week, die start op woensdag 10 januari, zullen drie ervaren makelaars strijden om het perfecte buitenverblijf voor Lesley-Ann Poppe en haar gezin te vinden.

Dit jubileumseizoen van ‘Huizenjagers’ is extra bijzonder vanwege het tienjarig bestaan van het programma. Naast de ‘miljoenenweek’ belooft de show nog meer verrassingen en unieke woonavonturen. De combinatie van luxe onroerend goed, de charismatische Lesley-Ann Poppe en de deskundigheid van de makelaars maakt dit seizoen van ‘Huizenjagers’ een niet te missen televisie-evenement.

NO COMMENTS