dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistHumanSmile vrienden lanceren Winterkledinginzameling voor Daklozen

HumanSmile vrienden lanceren Winterkledinginzameling voor Daklozen

Terwijl de winter in volle gang is, zijn er nog steeds veel mensen die de barre kou moeten trotseren zonder geschikte winterkleding. HumanSmile, een liefdadigheidsorganisatie, heeft daarom een toestemming gegeven aan een aantal inwoners van Knokke-Heist om een winterkledinginzameling om de daklozen in ons land te steunen.

Het initiatief, dat plaatsvindt in Knokke-Heist, is gericht op het verzamelen van essentiële winterkleding voor zowel mannen als vrouwen. De organisatie vraagt om donaties van handschoenen, mutsen, broeken, truien, schoenen, sokken en sjaals. Elk kledingstuk kan een significant verschil maken in het leven van iemand die de koude wintermaanden op straat moet doorbrengen.

De kledinginzameling vindt plaats op Vredestraat 25, 8301, Knokke-Heist. Belangstellenden kunnen daar elke dag van 20.00 tot 22.00 uur kleding doneren van 8 tot 19 januari. Voor degenen die niet in staat zijn om de locatie te bezoeken maar toch willen bijdragen, biedt HumanSmile de mogelijkheid om contact op te nemen via 0468282265 om de kleding op te laten halen.

Elke vrijdagmiddag kunnen daklozen de verzamelde artikelen ophalen in de lokalen van HumanSmile in Brussel. Dit initiatief gaat niet alleen over het bieden van warmte, maar ook over het geven van waardigheid aan mensen die het moeilijk hebben.

Het team achter deze actie in Knokke-Heist zijn Naïma, Aïcha en Soha, benadrukt het belang van gemeenschapssolidariteit. “Laten we de winter een beetje warmer maken voor degenen die het moeilijk hebben. Deel dit bericht en moedig anderen aan om mee te doen. Samen kunnen we een verschil maken!”

De inzameling is een prachtig voorbeeld van hoe kleine acties een grote impact kunnen hebben. Elk gedoneerd kledingstuk brengt hoop en warmte voor degenen die dat het meest nodig hebben. Laten we samenwerken om de koude maanden voor iedereen draaglijker te maken.

Uw steun en solidariteit kunnen een wereld van verschil maken. Doe mee met HumanSmile’s winterkledinginzameling en help de daklozen om warm te blijven. Elk kledingstuk telt. Alvast bedankt voor uw bijdrage!