zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Iedereen klaar voor Kaboem?

Veel kinderen zitten op dit moment nog volop met de neuzen tussen de boeken. Maar dat wil ook zeggen dat de zomervakantie in zicht is! Jeugd Knokke-Heist viert dat naar jaarlijkse traditie met één groot feest in de Scharpoordtuin: Kaboem. Op zaterdag 25 juni 2022 tussen 10 en 18 uur zijn alle kinderen en ouders welkom. Terwijl de kids zich kunnen uitleven op de attracties, kunnen ouders genieten van een hapje en een drankje. De toegang is gratis. Dit jaar wordt de tuin omgetoverd tot een kermis- en circusland!  

Op deze dag zal de hele tuin bezaaid zijn met leuke activiteiten en attracties. Kinderen kunnen zich laten schminken en een gek kapsel laten aanmeten en daarna langs de waarzegger passeren of zich krom lachen voor de lachspiegels. Ze zullen zich niet snel vervelen, want er komt ook een ballenkanon, basket, photobooth, een bungee trampoline en nog veel meer. Gekke springkastelen maken het feestje compleet. Maar ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven. Speciaal voor de kleutertjes is er een Kleuterland, waar een zweefmolen staat en je eendjes kan vissen. Ze kunnen zich ook wagen aan een heus fietsparcours. De hele dag door is er leuke animatie voorzien, neem zeker een kijkje op de website voor het volledige programma: Kaboem | Knokke Heist (knokke-heist.be)  

Voorinschrijven is niet nodig, toegang is gratis. Kom dus gewoon langs op zaterdag 25 juni en geniet van deze fantastische dag.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen