4.8 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

#Iedereenverliefd tijdens de Warmste Week

Het thema van De Warmste Week 2021 is ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’. 1 op de 5 Vlamingen geeft aan niet zichzelf te kunnen zijn. Ze kunnen dat niet door hoe ze eruit zien, wie ze graag zien, omdat ze minder kansen krijgen in het leven of omdat het mentaal of fysiek (even) wat minder gaat. Daarom kiest De Warmste Week dit jaar voor één centraal thema.

De Knokke-Heistse Lizzy Vandierendonck is de mede-bezielster van de campagne #Iedereenverliefd! Briek is een aanbieder van vrije tijd voor volwassenen en jongeren met een (verstandelijke) beperking. Deelnemers kunnen in hun ontmoetingsruimtes of in de regio deelnemen aan leuke activiteiten, reizen of een trajectbegeleiding volgen…


In het vrijetijdsloket van Briek kan men terecht met alle vragen over vrije tijd, via ons rap op stap kantoor kan je een vakantie of uitstap boeken. Daarnaast bieden ze advies, ondersteuning & sensibilisering in de regio midden kust op het vlak van vrije tijd. Alle activiteiten en de algemene werking worden begeleid en ondersteund door medewerkers en vrijwilligers. Reden genoeg om tijdens de warmste week #Iedereenverliefd van Briek te steunen.

Door de pins te dragen toon je dat je achter het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ staat. Een thema waar we allemaal voor in actie moeten komen, want 1 op de 5 Vlamingen kan nog steeds niet zijn wie die is! De opbrengst van de vlammetjes wordt gebruikt om de projecten van De Warmste Week te realiseren. Welke projecten dat precies zijn, wordt op 6 december bekend gemaakt, maar er zijn al heel wat projecten ingediend. Wil je weten welke? Klik dan hier voor meer info.

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over