Home Knokke-Heist In de Spotlight: Maxim Decuyper

In de Spotlight: Maxim Decuyper

0
819
  •  

Onze gemeente met een hart voor gemeenschap en sport, cultuur, viert jaarlijks de ‘Inwoner van het Jaar’. Dit evenement zet buitengewone burgers in de schijnwerpers die op unieke wijze bijdragen aan de gemeenschap. Dit jaar zijn er vijf inspirerende kandidaten genomineerd, wiens verhalen wij dagelijks uitlichten.

De genomineerden zijn Tine Fouquet, Martin Vandenbroucke, Maxim Decuyper, Stephan Vanden Berghe en Dominiek Segaert. Deze individuen vertegenwoordigen de diversiteit en het engagement van de inwoners van Knokke-Heist.

In het bijzonder richten we onze aandacht vandaag op Knokke-Heistenaar Maxim Decuyper. Als jeugdproduct van Club Brugge, heeft hij in het seizoen 2023-2024 zijn plek in de A-kern verdiend en was in 2023 meermaals de uitblinker van de wedstrijd. Na een succesvolle periode bij KVC Westerlo, waar hij zich ontpopte tot een sleutelspeler, kwam hij succesvol naar zijn roots.

Deze nominaties benadrukken het belang van gemeenschapsbijdrage in Knokke-Heist. Ze vieren individuele prestaties, maar ook de collectieve geest die deze gemeente zo bijzonder maakt. Stemmen op uw favoriete kandidaat is niet alleen een erkenning van hun inspanningen, maar ook een manier om de discussie over gemeenschapszin en culturele betrokkenheid te stimuleren.

Stem nu en laat uw stem horen. Uw keuze draagt bij aan het erkennen van lokale helden en bevordert een levendige, betrokken gemeenschap. Laat ons weten wie volgens u de titel ‘Knokke-Heistenaar van het Jaar’ verdient!

Of HIER

NO COMMENTS