Home Sport In Knokke-Heist sporten de mensen veel, meer dan in eender welke andere...

In Knokke-Heist sporten de mensen veel, meer dan in eender welke andere gemeente

Antwerpen het centrum van de wereld? Dan toch niet voor Sylvie Komkommer. De personal trainer uit Aartselaar wisselde twaalf jaar geleden het strand van Sint-Anneke in voor de gold coast van Vlaanderen. En ze is niet van plan om ooit opnieuw te wisselen. “Knokke-Heist geeft een vakantiegevoel. En dat verdwijnt niet als je hier komt wonen.”

Lesgeven is mijn passie. In 2009 ben ik beginnen lesgeven onder andere in ZUMBA en Aqua ZUMBA, tot de dag van vandaag uitgebreid naar PILATESAqua Pilates, Aqua BalanceAqauJogging, Aqua Senior, Corebase™, Aqua FIT, Easy FITTRX en PERSONAL TRAINER.

Wat ik er zo leuk aan vind is mijn klanten een goed en voldaan gevoel te geven na een stevige, effectieve en doeltreffende workout. Uiteraard aangepast aan jou profiel, met de nodige FUN factor erbij. Tijdens mijn Pilates-groepslessen ga ik voor kwaliteit boven kwantiteit, dus werken we in kleine groepjes.  

Kijk even in mijn programma of er dagen zijn die je passen. Je kan me ook persoonlijk contacteren, kijk hiervoor op mijn contact pagina.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers